Shape your

Future

De Roscom Tribe, een sympathieke club mensen bij elkaar. De club waar je jezelf mag zijn, waar je elke dag weer bijleert, waar we voor elkaar klaar staan en waar we plezier hebben. Samen.

Onze
werkgebieden

Veel flexibiliteit en vrijheid

Roscom biedt diensten aan in zowel field- als telemarketing. Wil je flexibiliteit in je uren of een baan met veel vrijheid? Dan ben je bij Roscom aan het juiste adres! 

Waarom werken
bij Roscom

Ready to shape your future?
Jezelf zijn

Een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar je jezelf mag zijn. We zijn nieuwsgierig naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn.

plezier maken

Samen zijn, dat vinden we belangrijk. Lol maken en hard werken kunnen super goed hand in hand gaan. We staan voor elkaar klaar, voelen ons verbonden en stralen dat gevoel dan ook uit naar onze klanten.

onze
Vacatures

EEN GREEP UIT ONZE VACATURES. VOOR EEN OVERZICHT VAN ONS COMPLETE AANBOD
GA NAAR DE VACATURE PAGINA.​

Aan de slag voor onze inspirerende opdrachtgevers

Klantcontact
is een vak

Toepasbaar in je dagelijks leven

Sociale vaardigheden gebruik je overal en altijd. Je staat er alleen niet bij stil. Bij Roscom gebruiken we deze vaardigheden in ons werk. Van gesprekstechnieken tot lichaamstaal. Je leest de klant en speelt behendig in op zijn behoeften. In onze eigen Academy leren we je alles om in elk gesprek de leiding te nemen en er een prettige ervaring van  te maken. Onderscheidend klantcontact noemen we dat.

Kortom, niet alleen handig voor werk maar ook wanneer je ergens een hapje gaat eten of als je op die saaie verjaardag zit.