Maak maatschappelijk impact

Je bent op de landings pagina belandt omdat je geintereseerd bent in een baan bij Responsible Young Drivers. Leuk! 

Wie is Responsible Young Drivers

Stichting Responsible Young Drivers Nederland is een verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren. Ons doel is het terugdringen van het aantal verkeersslachtoffers.

Dit doen we door het uitvoeren van ludieke, eigenwijze, innovatieve en niet belerende bewustwordingsacties. We focussen ons daarbij op een aantal specifieke onderwerpen: alcohol, drugs, afleiding en snelheid.

Onze teams zijn specifiek opgeleid om leeftijdsgenoten op een leuke en opvallende manier aan te spreken. Belangrijk om te vermelden is dat wij niet tegen het gebruik van alcohol en drugs zijn (mits legaal). Die keuze is iedereens eigen verantwoordelijkheid. Onze boodschap is simpel: Wat je ook doet, pas op jezelf en zorg je veilig thuiskomt!

Waarom werken bij Responsible young drivers

"de 9 tot 5 mentaliteit is totaal niet aan de orde"
  • Je zit midden in een jongeren organisatie

    De kracht van een organisatie zit vaak in het personeel. Bij Responsible Young Drivers is dat zeker ook het geval! Het campagneteam bestaat uit een grote groep enthousiaste jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Deze zijn allemaal even gemotiveerd om andere jongeren bewust te maken van de risico’s in het verkeer!

  • Werken op de leukste locaties

    Op evenementen, scholen en festivals. Wij staan overal waar jongeren te vinden zijn. Of je nu in het veld of op kantoor werkt; de energie van deze bruizende plekken voel je door het hele bedrijf!

  • Je maakt maatschappelijke impact

    Je maakt mensen bewust van de gevaren in het verkeer. Jouw hulp kan impact maken op de mensen die je aanspreekt. Dit doe je op een hele leuke manier want jij bent er niet om belerend te zijn.

Responsible Young Drivers

Onze openstaande vacatures