Over ons

Waar we voor gaan

Niemand verdient het om een nummertje te zijn. Jij niet. Wij niet. Onze opdrachtgever niet. En de eindklant ook niet. Het gevoel van er toe doen zorgt voor een oprechte verbinding, vertrouwen en een duurzame relatie. Dit is precies waar Roscom voor staat; mensen verder helpen en relaties creëren en onderhouden tussen de mooiste merken van Nederland en haar klanten. Face to face of op afstand. 

Waardevol werk

De unieke persoonlijke contactdiensten van Roscom worden al jaren door de mooiste merken van Nederland in gehuurd om mensen te helpen, te verbinden en blij te maken. Daar kan jij onderdeel van zijn. Vergeet flyeren in de stad, bij ons ben je mensen echt van waarde. Je helpt ze, adviseert ze en je maakt hun dag. Elke dag. 

Of je nu vers van je opleiding komt, een tussenjaar neemt of het gewoon nog even allemaal niet weet; bij Roscom groei je als persoon en gaat er geen dag verloren. Wanneer je de skills en motivatie bezit om iedere dag het verschil te maken in het contact met mensen, ga je een mooie groei door maken. Je ontwikkelt jezelf namelijk in onze Roscom Academy. Een traject waarin we je leren over emotionele intelligentie, lichaamstaal, micro-expressies en gesprekstechnieken. Alles voor de ideale route naar contact dat goud waard is. Net als jouw toekomst.

Zo ziet jouw gouden start eruit!

Overzicht en duidelijkheid, daar zijn we voorstander van. Bekijk welke route je gaat bewandelen zodra je solliciteert bij Roscom en we na het eerste gesprek een match blijken te hebben. Geniet van de reis!

Stap 1: Solliciteer!

Solliciteren gaat bij ons eenvoudig. Vul het sollicitatie formulier in of stuur een mailtje. Wat jezelf het makkelijkst vindt. Liever bellen? Dat vinden we leuk! Bel ons op 038 – 467 1100 en vraag dan even naar Tessa, of bel/app Tessa rechtstreeks op 06 – 13 00 39 48.

Stap 2: Je eerste sollicitatie gesprek, klikt het?

Niks om zenuwachtig voor te zijn, laten we dat voor opstellen. We gaan met je in gesprek over wie jij bent, wat je drijft en gaan opzoek naar een klik. Is die er? Tof, dan mag je gaan starten met de meeloopdag!

Stap 3: De meeloopdag, dubbelcheck: zijn we beide oké?

De meeloopdag wordt ingepland, vaak een week na je sollicitatiegesprek. In ieder geval op een datum die ons beide uitkomt. Je wordt gekoppeld aan een collega en loopt een volledige dag mee. Na deze dag doen we een dubbelcheck. Jij blij? Wij blij? Top, dan gaat nu het feest echt beginnen!

Stap 4: Leer Roscom kennen

De Welkom Bij Roscom presentatie is als nieuweling bij Roscom een mooi moment. Leer Roscom kennen door een “Deep Dive” van het management. Een ochtend vol gezelligheid waarbij we je meenemen in de geschiedenis van de organisatie, waar we nu staan en waar we heen willen. Het liefst met jou als onderdeel van de organisatie. 

Stap 5: Een sprong in het diepe, aan de bak!

Je gaat beginnen! Wellicht vind je het spannend, maar wij zijn blij dat je er bent. Ga aan het werk en geef jezelf de ruimte om te leren en te groeien. Daar hebben we ook coaches voor die je begeleiden. Samen komen we er!

Stap 6: Jouw avontuur in de Roscom Academy

Hier heb je hopelijk naar uitgekeken, de Roscom Academy. Je start de eerste training van een reeks trainingen die je de rest van je leven bij je gaat dragen. We zijn enthousiast voor je dat je dit mee gaat maken!

Bekijk onze vacatures

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie