Roscom

Over

De Roscom tribe

Wil jij expert in klantcontact worden en ben je nieuwsgierig naar wat Roscom jou te bieden heeft? Leuk, we vertellen je graag wie we zijn, wat we doen en vooral waarom we het doen.

Wie

De Roscom Tribe, dat is wie wij zijn

Roscom is een familiebedrijf, de kenmerken daarvan zie je terug in ons DNA. Wij geloven dat onze organisatie zo sterk is als de mensen die er werken. Lol maken en hard werken kunnen super goed hand in hand gaan.

Wij bieden ruimte voor persoonlijke groei, kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. Fouten maken mag, dat doen we allemaal. De kunst is om er van te leren 🙂

Wij houden ons bezig met Field- en Telemarketing. De unieke mix van deze diensten helpt ons trendsettend te zijn. Het motiveert ons om te denken in mogelijkheden en om te inspireren en te ontzorgen.

Wij zijn gelijk en werken samen om beter te worden

Lekker in je vel zitten, met een lach op je gezicht naar je werk gaan en samen plezier hebben. Het gevoel hebben dat je gewaardeerd wordt en vertrouwen hebben in de collega’s om je heen. Dat zijn dingen die we belangrijk vinden. 

Wij staan klaar voor elkaar, voelen ons verbonden en stralen dat gevoel ook uit naar onze klanten. Werken op basis van solidariteit en gelijkheid vinden we essentiëel. Roscom staat voor samenwerken, schouder aan schouder staan en het beste uit jezelf halen.

Samen gaan we voor groei, op zakelijk én op persoonlijk vlak.

Organogram 2023 V14 def line 1

Wat

Dit is onze Tribe cultuur, pas jij erbij?

Klantcontact is een vak, dat weten wij als geen ander en het zit in onze genen. Bezit je de kennis nog niet? Geen zorgen! In onze Roscom Academy leren we je alles over onderscheidend klantcontact. Je raakt gespecialiseerd in lichaamstaal, emotionele intelligentie en gesprekstechnieken. Hiermee weet jij wat de klant echt nodig heeft.

Onze collega’s hebben wat gemeen

Dat iedere collega anders is zorgt voor een gezellige en gezonde werkomgeving met veel verschillende persoonlijkheden; bij ons mag je jezelf zijn. Toch hebben al onze collega’s iets gemeen. Bij een echte Roscommer  passen namelijk de volgende kernwaarden:

  • Enthousiast
  • Oprecht
  • Meedenkend
  • Met aandacht


We werken sámen omdat we samen verder komen, omdat we samen beter werk leveren en omdat samenwerken leuker is.

Waarom

Wij zijn de Roscom Tribe

Roscom, de club mensen die altijd plezier met elkaar maakt, waar je iedere dag wat bijleert. Waar onze leidinggevenden verbinden, coachen en aandacht hebben voor ieders talent.

Prettig samenwerken en ervoor zorgen dat iedereen zich hier thuis voelt. Dat is wat wij willen bereiken. Een grote familie: De Roscom tribe.

Onze missie

“Wij creëren waarde door te inspireren en te ontzorgen“

Prestaties

Werkgeluk, gemiddeld krijgen we een 8+

Jaarlijks voert Roscom enkele onderzoeken uit om de betrokkenheid en bevlogenheid van collega’s te meten. Uit het laatste onderzoek (september 2021) bleek weer dat onze cijfers ver boven het landelijk gemiddelde liggen. We vragen onze collega’s regelmatig om feedback om samen op deze manier van Roscom de leukste werkplek te maken die er is 🙂

Bas Potjes, ondernemer van het Jaar 2021

Eind 2021 mocht Bas Potjes (directeur van Roscom) de prijs van ‘Ondernemer van het Jaar 2021 regio Zwolle’ in ontvangst nemen. Bas heeft de award gekregen voor het lef dat hij toont in zijn ondernemerschap, maar ook voor de manier waarop het ‘hoe dan wel’ geborgd wordt in het DNA van Roscom.

Stay tuned for more!