Promotor

Jouw baan

Als promotor bij Roscom ben je het gezicht van verschillende mooie merken, zoals bijvoorbeeld PEC Zwolle, VodafoneZiggo, Eneco, Responsible Young Drivers en Landstede Hammers.

Je laat mensen op laagdrempelige wijze kennis maken met de producten en diensten van onze opdrachtgevers, of treed op als gastheer/gastvrouw. Je maakt makkelijk contact en je haalt plezier uit gesprekken voeren. Je bent bovendien goed in staat om het verhaal van een merk over te brengen op de doelgroep.

In deze functie ben je meestal in een team aan het werk op plekken door heel Nederland en bieden wij je de keuze tussen verschillende projecten. Veel variatie en vrijheid in je werk dus!

Herken jij je in dit profiel?

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen. We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Fleur neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948

Vragen? Fleur helpt je graag!

06 82462121