Word wie je wil worden!

Werk je bij Roscom, dan werk je aan jezelf en aan je eigen toekomst. We vinden het belangrijk dat jij als persoon groeit, want dan ben je de beste versie van jezelf. En dat is precies wat wij graag zien, daar hebben we namelijk allebei wat aan!

Jouw avontuur in de Academy

Zodra je bij ons komt werken, start gelijktijdig je avontuur in de Roscom Academy. Een trainingstraject waarbij we je alles leren over lichaamstaal, emotionele intelligentie, gesprekstechnieken en hoe je bijvoorbeeld om kunt gaan met weerstand. Deze trainingen zijn verspreid over een aantal weken en uiteindelijk rond je de Academy af aan de hand van een certificering. 

Wat je in de trainingen leert kun je je hele leven toepassen op elke situatie die zich maar voordoet. Dit zorgt voor zelfvertrouwen en mensenkennis, iets wat altijd van pas komt. Het zorgt er ook voor dat je je werk bij Roscom of Roscall goed kunt uitvoeren. De mensen die je van dienst bent voelen zich begrepen en je maakt ze blij met wat je te bieden hebt, wat zorgt voor een enorme lading voldoening. En dat allemaal door een trainingstraject.

Roscoins

Naast de Roscom Academy, geven we je elk jaar drie Roscoins. Elke Roscoin is inzetbaar voor één workshop naar keuze. Bijvoorbeeld een extra verdieping in lichaamstaal? Of wil je leren hoe je beter kunt presenteren? Of wil je getraind worden in iets op maat? Je kunt het allemaal aanvragen omdat we geloven dat dit jou helpt in het worden van wie je wilt zijn.

“Zo zorgen we samen voor waardevol contact dat goud waard is. Net als jouw toekomst.”

Bekijk hier jouw gouden start

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie