Service & Sales medewerker VodafoneZiggo Eindhoven

Jouw baan

Je werkt door heel Nederland en bezoekt bestaande klanten van VodafoneZiggo aan huis. Jouw dag bestaat uit het bezoeken van afspraken die door jouw callcenter collega’s gemaakt zijn. Tussendoor bezoek je ook spontaan bestaande klanten. Je geeft de klanten aandacht met daarbij het doel problemen op te lossen en de klanttevredenheid te vergroten. Daarnaast geef je advies over de producten en diensten van VodafoneZiggo. Je werkt in teamverband met een leuke groep collega’s.

Je krijgt energie van contact met mensen, vooral als dat hand in hand gaat met goede oplossingen kunnen bieden. Je bent in staat om goed door te vragen, zowel bij servicevragen als bij verkoopsignalen. Zo achterhaal je waar wensen en behoeften zitten, die je professioneel weet om te zetten naar een passend aanbod.

Ontwikkel jezelf tot expert klantcontact

Wij bieden je een uniek traject aan in onze eigen Roscom Academy. Hierin leiden we jou op tot professional in het contact met mensen, dat betekent dat je unieke vaardigheden leert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie. Uiteraard mag je ook op de werkvloer goede begeleiding en coaching verwachten. Uiteindelijk helpen we je bovendien met het vormgeven van jouw persoonlijke ambities.

SYF22.png

Herken jij je in dit profiel?

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen. We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Fleur neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948

Vragen? Fleur helpt je graag!

06 82462121