Shape your future

Krijg jij energie van contact met anderen? Dan helpen wij jou om daar een professional in te worden. Bij ons gaan leren en werken namelijk hand in hand, en zit jij achter het stuur. Shape your future. 

Het eerste jaar krijg je de volledige ondersteuning om een expert in onderscheidend klantcontact te worden. Daarna houdt het natuurlijk niet op, want samen met jou kijken we na een jaar naar een passende doorgroei route.

Geef jouw toekomst vorm aan de hand van ons “Shape Your Future”-traject. 

De Start Fase

Raak gewend aan Roscom en het werk

Het begin van jouw carrière als Roscommer. Je start met een training waarin we je alles leren wat je nodig hebt om lekker aan je werk te kunnen beginnen. 

We coachen en begeleiden je waar nodig en we kijken hierbij naar waar jouw behoeften liggen. Geen zorgen over doelstellingen of targets. Zolang jij een goede dosis werklust meeneemt regelen wij de rest. 

Ga je door naar de performance fase? Dan staat er een mooie loonsverhoging op jou te wachten.

De Performance Fase

Wordt uitgedaagd om zelf verantwoordelijkheid te nemen

Tijdens de tweede fase zorgen we er samen voor dat jij je doelen haalt. We dagen je uit om zelfstandig te werken en zelf verantwoordelijkheid te nemen. Je staat er niet alleen voor, onze teamleiders en trainers blijven voor je klaarstaan. Hoe lang deze fase duurt is afhankelijk van jouw ervaring en ontwikkeling.  

Heb jij het werk goed onder de knie? Dan stroom je door naar de flow fase.

De Flow Fase

Alles komt samen en we kijken naar jouw toekomst

Je bent nu expert in klantcontact. In deze fase focussen we ons samen op jouw persoonlijke leerdoelen, ambities en op jouw toekomst. Binnen Roscom of toch ergens anders? Dat bepaal je helemaal zelf. Wij helpen je waar wij kunnen om dit te realiseren.

We blijven je begeleiden in jouw groei en ontwikkeling. Jij zit achter het stuur. Shape your future. 

Are you ready to shape your future?