Stage
Lopen

Op zoek naar een stage?

Roscom is altijd op zoek naar leergierige en gemotiveerde collega’s. Zoek jij een stage en lijkt het je ook leuk om volwaardig lid te worden van de afdeling waar je stage gaat lopen? Lees dan hieronder welke stages wij momenteel aanbieden en wat je kunt verwachten.

Roscom is een familiebedrijf. De kenmerken daarvan zie je terug in ons DNA. Wij geloven dat onze organisatie zo sterk is als de mensen die er werken. Lol maken en hard werken kunnen super goed hand in hand gaan.

Wij bieden ruimte voor persoonlijke groei, kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. Fouten maken mag, dat doen we allemaal, zolang je er maar van leert. Wij houden ons bezig met Field- en Telemarketing. De unieke mix van deze diensten helpt ons trendsettend te zijn. Het motiveert ons om te denken in mogelijkheden en om te inspireren en te ontzorgen.

Doe je HRM stage bij Roscom

Het team

Het HR team houdt zich bezig met het recruiten, werkgeluk en HR-gerelateerde werkzaamheden. Het Roscom HR team bestaat uit 6 collega’s. Ons team is zeer gevarieerd en daarom de perfecte plek om veel verschillende aspecten van het HR vak te leren.

Jouw taak

Tijdens je stage ben je actief in het HR team. Naast je rol in het recruiten van nieuwe collega’s geven we je de mogelijkheid om meer op te pakken binnen het team. Samen kijken we naar een interessant HRM vraagstuk zolang dit maar past binnen de vereisten van de opdracht en de visie van Roscom.

Jouw profiel:

Wat bieden wij jou

Doe je stage bij Roscom als marketeer

Het team

Het Marketing team houdt zich bezig met branding, employerbranding, advertising, campagne creatie, digital marketing, social media en sponsoring. Het team bestaat uit een allround marketeer en grafisch vormgever. Een klein team betekent meer persoonlijke aandacht voor het scriptie vraagstuk en jouw ontwikkeling! 

Het Marketing team van Roscom heeft 3 hoofddoelen:

1. Werken aan de merkidentiteit van Roscom als opdrachtgever en bedrijf om voor te werken

2. Verhogen van behoud van huidige collega’s door het creëren van positieve, blijvende ervaringen bij Roscom

3. Brand awareness van Roscom verhogen in de steden waar wij gevestigd zijn.

Jouw taak

Tijdens je stage ben je actief in het Marketing team. Naast je rol als content creator geven we je de mogelijkheid om meer op te pakken binnen het team. Samen kijken we naar een interessant Marketing vraagstuk zolang dit maar past binnen de vereisten van de opdracht en de visie van Roscom.

Wij zoeken iemand die

Wat bieden wij jou