Zakelijk accountmanager (ESPN)

De taken van een zakelijk accountmanager

Jouw baan

In deze functie ben je het visitekaartje in de regio’s Drenthe, Friesland en Groningen. Waarbij je verantwoordelijk bent voor het werven van nieuwe zakelijke licentiehouders, waaronder sportkantines en horecaondernemers.

De klanten worden bezocht tijdens een spontaan bezoek of via een zelf gegenereerde afspraak. Van ons zal je een bellijst ontvangen met potentiële klanten.

In deze functie ben je één dag actief op de binnendienst en vier dagen in de buitendienst.

Ons unieke traject, speciaal voor jouw loopbaan

Krijg jij energie van contact met anderen? Dan helpen wij jou om daar een professional in te worden. Bij ons gaan leren en werken namelijk hand in hand, en zit jij achter het stuur. Shape your future.

Het eerste jaar krijg je de volledige ondersteuning om een expert in onderscheidend klantcontact te worden. Daarna houdt het natuurlijk niet op, want samen met jou kijken we na een jaar naar een passende doorgroei route. 

Herken jij jezelf in dit profiel? JIJ:

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

Waar kom jij te werken?

Roscom is een familie bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. Wij geloven dat onze organisatie zo sterk is als de mensen die er werken. Lol maken en hard werken kunnen super goed hand in hand gaan.

We bieden de ruimte voor persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. Fouten maken mag, dat doen we allemaal. De kunst is om er van te leren :).

We staan voor elkaar klaar, voelen ons verbonden en stralen dat gevoel dan ook uit naar onze klanten. We denken altijd in mogelijkheden en we werken op basis van gelijkheid. Roscom staat voor samenwerken, schouder aan schouder staan en het beste uit jezelf halen.

Samen gaan we voor groei, op zakelijk én op persoonlijk vlak.

Wat is jouw impact bij Roscom?

Wij willen onderscheidend klantcontact kunnen bieden voor al onze opdrachtgevers. Hierin speel jij een onmisbare rol waarin de klanten van onze opdrachtgevers tevreden zijn op basis van het gesprek dat jij met ze hebt. Hierom faciliteren wij alles van ondersteuning tot persoonlijke ontwikkeling zodat wij samen kunnen groeien.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa (Eindhoven) Sander (Zwolle) neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen over vacature Eindhoven? Tessa helpt je graag!