Allround vestigings-medewerker

De taken van een allround vestigingsmedewerker

Jouw baan

Voor onze nieuwe locatie in Eindhoven zoeken we een alleskunner die zich vol overgave in het opzetten van de vestiging stort. Iemand die dagelijks opstart met koffie en “ik moet hier verdorie ook alles zelf doen”.

Met ondersteuning van onze recruiters in Zwolle plan je sollicitatiegesprekken in met klantadviseurs, die jij vervolgens spreekt op locatie. Is er een match dan schakel je met de planning om een training te regelen (meestal in Zwolle). Je zorgt dat alle materialen uitgegeven worden, en je bereid de nieuwe collega voor op de eerste werkdag. Je opent en sluit op de locatie wanneer er teams op pad gaan, onregelmatige werktijden zijn voor jou prima. Als iedereen vertrokken is stap je in de auto om zelf ook mee te werken op locatie als teamleider. Het goede voorbeeld geven, coachen en aansturen zit je namelijk in het bloed.

Kort gezegd, je bent een manusje van alles die onze locatie beheert en goed met mensen weet om te gaan. Je krijgt er juist energie van wanneer nog niet alles op rolletjes loopt.

Herken jij jezelf in dit profiel? JIJ:

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. Dat betekent dat je bij ons kunt kiezen uit verschillende soorten werkzaamheden, zowel face to face als telefonisch. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact wat we hebben met de klant, vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een prettige werksfeer bij een informeel bedrijf, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Wij zijn enthousiast, denken altijd in mogelijkheden en hebben aandacht voor elkaar. We werken samen op basis van gelijkheid. We gaan voor groei, op zakelijk én op persoonlijk vlak. Ook houden we wel van een feestje en organiseren dan ook regelmatig wat leuks!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948