Ambassadeur
verkeers-
veiligheid

De taken van een ambassadeur verkeersveiligheid

Zou jij voor dit project opgeleid willen worden tot teamverantwoordelijke? Vraag naar de mogelijkheden, wij gaan graag met je in gesprek!

Jouw baan

Ga jij voor Responsible Young Drivers aan de slag? Dan ben jij onderdeel van een gezellig team dat zich inzet om jongeren bewust te maken van risico’s in het verkeer (alcohol en drugs, afleiding, snelheid & verlichting).

Op een positieve manier breng jij deze risico’s aan het licht door auto- & fiets simulatoren of de alcokart; een kart waarmee het net lijkt of je onder invloed rijdt. Een hele leuke manier van aandacht geven aan iets belangrijks! Je kunt ze onder andere kennen van BOB of misschien MONO? Mooie initiatieven met een grote impact!

Herken jij jezelf in dit profiel? JIJ:

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

Waar kom jij te werken?

Roscom is een familie bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. Wij geloven dat onze organisatie zo sterk is als de mensen die er werken. Lol maken en hard werken kunnen super goed hand in hand gaan.

We bieden de ruimte voor persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. Fouten maken mag, dat doen we allemaal. De kunst is om er van te leren :).

We staan voor elkaar klaar, voelen ons verbonden en stralen dat gevoel dan ook uit naar onze klanten. We denken altijd in mogelijkheden en we werken op basis van gelijkheid. Roscom staat voor samenwerken, schouder aan schouder staan en het beste uit jezelf halen.

Samen gaan we voor groei, op zakelijk én op persoonlijk vlak.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen. 

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948