Callcenter medewerker Maastricht

De taken van een callcenter medewerker

Jouw baan

Vanuit onze locatie in Maastricht stel jij het klantbelang voorop en geef je advies over de producten- en diensten van VodafoneZiggo. Door de juiste methodieken te hanteren achterhaal jij de behoeftes van je gesprekspartner, maak je de perfect klik en doe je een aanbod die bij de klant past.

Ons unieke traject, speciaal voor jouw loopbaan

Krijg jij energie van contact met anderen? Dan helpen wij jou om daar een professional in te worden. Bij ons gaan leren en werken namelijk hand in hand, en zit jij achter het stuur. Shape your future.

Het eerste jaar krijg je de volledige ondersteuning om een expert in onderscheidend klantcontact te worden. Daarna houdt het natuurlijk niet op, want samen met jou kijken we na een jaar naar een passende doorgroei route. 

SYF22.png

Herken jij jezelf in dit profiel? Jij..

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

Waar kom jij te werken?

Roscom is een familie bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. Wij geloven dat onze organisatie zo sterk is als de mensen die er werken. Lol maken en hard werken kunnen super goed hand in hand gaan.

We bieden de ruimte voor persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. Fouten maken mag, dat doen we allemaal. De kunst is om er van te leren :).

We staan voor elkaar klaar, voelen ons verbonden en stralen dat gevoel dan ook uit naar onze klanten. We denken altijd in mogelijkheden en we werken op basis van gelijkheid. Roscom staat voor samenwerken, schouder aan schouder staan en het beste uit jezelf halen.

Samen gaan we voor groei, op zakelijk én op persoonlijk vlak.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Sander neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Sander helpt je graag!