Callcenter medewerker

Jouw baan

Als callcentermedewerker stimuleer jij subsidieaanvragen voor de culturele sector, sportverenigingen en financieel adviseurs. Door jouw commerciële en sociale vaardigheden herken je tijdens het gesprek maximaal kansen en lever je maatschappelijke impact. Bovendien word je opgeleid tot een expert in klantcontact, vaardigheden die je overal en altijd kunt gebruiken!

Met jouw natuurlijke verkoopvaardigheden en uitstekende serviceverlening ben je de beste in je vak. Je hebt dus het beste van twee werelden: plezier in het werk en maatschappelijke bijdrage terwijl je ook goed betaald krijgt. Ook als je geen ervaring hebt, zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een expert in (telefonisch) klantcontact.

Wij bieden een uniek traject aan in onze eigen Roscom Academy, waarin we je opleiden tot een professional in het contact met mensen. Dit omvat bijvoorbeeld lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie. Uiteindelijk helpen we je ook bij het vormgeven van jouw persoonlijke ambities.

 

Jij bent:

Dit krijg jij van ons:

Heb jij een vriend of familielid die ook bij ons zou passen? We hebben een aanbrengbonus-regeling. Daarmee verdien je tot €500 bruto voor elke collega die door jou bij ons komt te werken.

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal. Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Onze cultuur

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Sander neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen. 

Vragen over vacature Eindhoven? Tessa helpt je graag!