Commercieel adviseur

Jouw baan

Als commercieel adviseur benader jij telefonisch bestaande klanten van Engie waarvan de energieovereenkomst binnenkort verloopt. Je zet jouw commercieel en sociaal-talent in door tijdens het gesprek maximaal kansen te herkennen. Je wijst de klant op de voordelen en samen onderzoek je wat het beste past in de actuele situatie. Van jou verwachten we dat je een goede analyse maakt. Je stelt een passend aanbod op, met als hoofddoel het verlengen van het contract. Zo maak je de particuliere klanten van Engie nóg blijer met jouw ongelofelijk goede service en sales mindset. Het salesspel met plezier en lef spelen naast het verlenen van service, dat is waar jij energie van krijgt.

Je beschikt over natuurlijke verkoopskills en je verleent service als de beste. Jij hebt dus het beste van twee werelden. Het geeft je een enorme kick als je klanten weet te overtuigen om over te gaan tot verlenging. Dit geeft jou plezier en energie in het werk.

Geen ervaring? Ook dan zijn er mogelijkheden. Ontwikkel jezelf tot expert (telefonisch) klantcontact.

Wij bieden je een uniek traject aan in onze eigen Roscom Academy. Hierin leiden we jou op tot professional in het contact met mensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie. Uiteindelijk helpen we je ook met het vormgeven van jouw persoonlijke ambities.

Jij bent:

Dit krijg jij van ons:

Heb jij een vriend of familielid die ook bij ons zou passen? We hebben een aanbrengbonus-regeling. Daarmee verdien je tot €500 bruto voor elke collega die door jou bij ons komt te werken.

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal. Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Onze cultuur

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Sander neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen. 

Vragen over vacature Eindhoven? Tessa helpt je graag!