Commercieel medewerker

Geen dag is hetzelfde bij Roscom.
– Ashley

Commercieel medewerker bij Roscom

Als commercieel medewerker bij Roscom ben je onderweg om de potentiële klanten van onze opdrachtgevers te voorzien van advies op maat. Jouw doel is om in het gesprek met potentiële klanten de wensen en behoeften scherp te krijgen, zodat je daar een passend advies op kunt geven en de verkoop eventueel direct kunt afronden. Dit doe je op afspraak, vooraf aangekondigd of tijdens een spontaan bezoek.

Vrijheid en doorgroeimogelijkheden

Bij ons krijg je een baan met veel afwisseling en vrijheid. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal. Dat merk je gelijk al bij de start van je Roscom carrière; na je proefdag krijg je de kans om meer te leren in de Roscom Academy. Denk aan gesprekstechnieken en non-verbale communicatie. Zo word jij een echte ster in gesprekken voeren! Na afloop van de training kun je een erkend certificaat krijgen. Lukt dat? Dan wordt dat natuurlijk beloond met een salarisverhoging. Vond je deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan?

We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de Roscom Academy.

Jouw kwaliteiten

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed klantbehoeftes en koopsignalen herkennen. In uiteenlopende situaties kan jij je vlot aanpassen en heb je een luisterend oor. Je bent waar nodig assertief, praat duidelijk en blijft altijd vriendelijk. Je bent geïnteresseerd in sales en de gezamenlijke teamdoelstelling zie je als kans en uitdaging. 

Ben je…

✓ Een ster in communicatie en haal je plezier uit gesprekken met mensen?
✓ Gemotiveerd om de beste resultaten te behalen?
✓ Goed in het herkennen van klantbehoeftes en koopsignalen?
✓ Geïnteresseerd in sales en wil je commerciële ervaring opdoen?
✓ Proactief ingesteld en denk je in mogelijkheden?
✓ Woonachtig in de regio Zwolle?
✓ Beschikbaar van maandag tot en met zaterdag voor minimaal 8 uur per week?

Wat je bij ons krijgt

✓ Een passend salaris
✓ Tot € 500,- welkomstbonus* 
✓ Een auto voor zakelijk gebruik (rijbewijs is een pre)
✓ Gebruik van iPad
✓ Jouw reisuren naar locatie worden doorbetaald
✓ Uitstekende (persoonlijke) doorgroeimogelijkheden, bij Roscom gaat werken en leren hand in hand
✓ Veel vrijheid tijdens het werken op locaties door heel Nederland
✓ Compleet verzorgd diner, ontbijt en een eigen hotelkamer tijdens het verblijf in het hotel.

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Mekal

Servicemedewerker

“Ik heb bij Roscom alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen.”

Mike

Klantadviseur

“Voor mijn functie rijd ik door heel Nederland. Ik kom op plekken waar ik nog nooit eerder geweest ben.”

Wat je nog meer wilt weten

Als medewerker van Roscom ben je veel op pad met je collega’s. We reizen door heel Nederland en daardoor komt het regelmatig voor dat we overnachten in een nabijgelegen hotel. Als vanzelfsprekend hoort hier een uitgebreid ontbijt en diner bij. En ook niet onbelangrijk: je krijgt een comfortabele hotelkamer die je helemaal voor jezelf hebt. De avonden in de hotels zijn een ideaal moment om ervaringen te delen en je collega’s beter te leren kennen! Daarnaast krijg je veel vrijheid en worden de reisuren natuurlijk doorbetaald.

Over ons

Bij Roscom voeren we door het hele land persoonlijke service- en saleswerkzaamheden uit voor verschillende Nederlandse A-merken. Daarbij hebben we maar één doel: de klanten van onze opdrachtgevers op een oprechte manier te helpen met service en advies op maat. 

We brengen authentiek contact tot stand door geïnteresseerd te zijn in de persoonlijke situatie van de klanten, ons nieuwsgierig op te stellen en altijd een stap extra te zetten. Zo maken we klanten blij en verbeteren we de relatie tussen de klant en de opdrachtgever. Dit doen we met onze fieldmarketing campagnes in de stad, wijk of aan huis, en altijd in combinatie met ons callcenter ‘Roscall’.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie en beschik je over de eigenschappen die we zoeken? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie