Data analist

Jouw baan

Je bent sociaal en analytisch, je werkt graag zelfstandig en je schakelt proactief met verschillende afdelingen. Jij weet te verrassen doordat je inzichten naar passende oplossingen vertaalt. Je voelt je op je gemak bij een informele organisatie, in een afwisselende baan.

Als Data Analist ondersteun je in de basis onze field- en telemarketing campagnes. Je verzamelt, controleert en verwerkt informatie tot waardevolle inzichten en rapportages voor de uitvoering en verbetering van onze projecten. Waar nodig, of relevant, zoek je de verdieping met als doel om een oplossing naar boven te halen die echt bijdraagt aan verbetering. Onze bestaande (PowerBI) dashboards en rapportages ontwikkel je door op basis van de behoefte. Je wordt expert op de data uit onze bel- en veldsystemen. Je ondersteunt daarmee onze leidinggevenden in het sturen op de interne organisatie.

Voor verschillende opdrachtgevers van Roscom ga je aan de slag op uitdagende projecten waarbij je advies uitbrengt en mee ontwikkelt aan datavisualisatie vraagstukken.

Binnen Roscom bieden wij jou ook de kans om jouw talenten in te zetten voor het verbeteren van besluitvorming en onze operationele processen alsmede het ondersteunen van strategische keuzes. Jouw werkweek zal dus iedere keer weer andere uitdagingen met zich meebrengen.

Wat maakt jou geschikt voor deze baan?

Taken

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen. We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948