host/hostess

Jouw baan

Als promotor bij Roscom ben je het gezicht van verschillende mooie merken, zoals bijvoorbeeld PEC Zwolle, VodafoneZiggo, Responsible Young Drivers, Landstede Hammers en andere grote en kleine organisaties.

In deze functie laat je mensen op laagdrempelige wijze kennis maken met de producten en diensten van onze opdrachtgevers, of treed je op als gastheer/gastvrouw. Je maakt makkelijk contact en je haalt plezier uit gesprekken voeren. Je bent bovendien goed in staat om het verhaal van een merk over te brengen op de doelgroep.

In deze functie ben je meestal in een team aan het werk op plekken door heel Nederland en bieden wij je de keuze tussen verschillende projecten. Veel variatie en vrijheid in je werk dus!

Herken jij jezelf in dit profiel? Jij:

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. Dat betekent dat je bij ons kunt kiezen uit verschillende soorten werkzaamheden, zowel face to face als telefonisch. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948