Junior accountmanager

Bij Roscom gaat werken en leren hand in hand.
– Owen

Junior accountmanager bij Roscom

Ben je net klaar met je commerciële opleiding en sta je te springen om aan de slag te gaan? Top! Dan zoeken we jou! Als Junior Accountmanager bij Roscom ben je iedere dag onderweg om potentiële klanten van onze opdrachtgever te voorzien van advies op maat. Dit doe je op afspraak, vooraf aangekondigd of tijdens een spontaan bezoek. Jouw doel is om de mensen te voorzien van een passend advies, zodat ze klant willen worden bij onze opdrachtgever. De manier waarop je met de mensen om gaat, heeft veel invloed op hun keuze om klant te worden of niet. Je luistert daarom goed naar de behoeften van de potentiële klant en past je advies daar goed op aan.

Vrijheid en doorgroeimogelijkheden

Bij ons krijg je een baan met veel afwisseling en vrijheid. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal. Dat merk je gelijk al bij de start van je Roscom carrière; na je proefdag krijg je de kans om meer te leren in de Roscom Academy. Denk aan gesprekstechnieken en non-verbale communicatie. Zo word jij een echte ster in gesprekken voeren! Na afloop van de training kun je een erkend certificaat krijgen. Lukt dat? Dan wordt dat natuurlijk beloond met een salarisverhoging. Vond je deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan? We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de Roscom Academy.

Jouw kwaliteiten

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt je goed verplaatsen in anderen. Je bent geïnteresseerd in sales en kijkt uit naar commerciële werkervaring. In uiteenlopende situaties kan jij je vlot aanpassen en heb je een luisterend oor. Je bent pro-actief ingesteld, praat duidelijk en blijft altijd vriendelijk. Je bent gedreven en gemotiveerd om de gezamenlijke teamdoelstellingen te halen. 

Ben je…

✓ Een ster in communicatie en haal je plezier uit gesprekken met mensen?
✓ Goed in het herkennen van klantbehoeftes en koopsignalen?
✓ Geïnteresseerd in sales en wil je commerciële ervaring opdoen?
✓ Gemotiveerd om de beste resultaten te behalen?
✓ Proactief ingesteld en denk je in mogelijkheden?
✓ Woonachtig in de regio Zwolle?
✓ Beschikbaar van maandag tot en met zaterdag voor minimaal 8 uur per week?

Wat je bij ons krijgt

✓ Een passend salaris
✓ Tot € 500,- welkomstbonus* 
✓ Een auto voor zakelijk gebruik, (rijbewijs is een pre)
✓ Gebruik van iPad
✓ Jouw reisuren naar locatie worden doorbetaald
✓ Uitstekende (persoonlijke) doorgroeimogelijkheden, bij Roscom gaat werken en leren hand in hand
✓ Veel vrijheid tijdens het werken op locaties door heel Nederland
✓ Compleet verzorgd diner, ontbijt en een eigen hotelkamer tijdens het verblijf in het hotel.

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Mekal

Servicemedewerker

“Ik heb bij Roscom alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen.”

Mike

Klantadviseur

“Voor mijn functie rijd ik door heel Nederland. Ik kom op plekken waar ik nog nooit eerder geweest ben.”

Wat je nog meer wilt weten

Als medewerker van Roscom ben je veel op pad met je collega’s. We reizen door heel Nederland en daardoor komt het regelmatig voor dat we overnachten in een nabijgelegen hotel. Als vanzelfsprekend hoort hier een uitgebreid ontbijt en diner bij. En ook niet onbelangrijk: je krijgt een comfortabele hotelkamer die je helemaal voor jezelf hebt. De avonden in de hotels zijn een ideaal moment om ervaringen te delen en je collega’s beter te leren kennen! Daarnaast krijg je veel vrijheid en worden de reisuren natuurlijk doorbetaald.

Over ons

Bij Roscom voeren we door het hele land persoonlijke service- en saleswerkzaamheden uit voor verschillende Nederlandse A-merken. Daarbij hebben we maar één doel: de klanten van onze opdrachtgevers op een oprechte manier te helpen met service en advies op maat. 

We brengen authentiek contact tot stand door geïnteresseerd te zijn in de persoonlijke situatie van de klanten, ons nieuwsgierig op te stellen en altijd een stap extra te zetten. Zo maken we klanten blij en verbeteren we de relatie tussen de klant en de opdrachtgever. Dit doen we met onze fieldmarketing campagnes in de stad, wijk of aan huis, en altijd in combinatie met ons callcenter ‘Roscall’.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie en beschik je over de eigenschappen die we zoeken? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie