Junior Accountmanager

De taken van een Junior accountmanager

Jouw baan

Vrijheid, flexibiliteit en gezelligheid.

In deze functie bezoek jij potentiële klanten van DeltaFiber door heel Nederland. Je gaat spontaan of vooraf aangekondigd langs bij klanten om hen te informeren over de producten en diensten van Deltafiber.

Het gaat hier om klanten die in een (buiten)gebied wonen waar op dat moment glasvezel wordt gelegd of recent is aangelegd. Jij zult jouw expertise inzetten om deze klanten een passend advies te geven.

Ons unieke traject, speciaal voor jouw loopbaan

Krijg jij energie van contact met anderen? Dan helpen wij jou om daar een professional in te worden. Bij ons gaan leren en werken namelijk hand in hand, en zit jij achter het stuur. Shape your future.

Het eerste jaar krijg je de volledige ondersteuning om een expert in onderscheidend klantcontact te worden. Daarna houdt het natuurlijk niet op, want samen met jou kijken we na een jaar naar een passende doorgroei route. 

Herken jij jezelf in dit profiel? JIJ:

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

Waar kom jij te werken?

Roscom is een familie bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. Wij geloven dat onze organisatie zo sterk is als de mensen die er werken. Lol maken en hard werken kunnen super goed hand in hand gaan.

We bieden de ruimte voor persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. Fouten maken mag, dat doen we allemaal. De kunst is om er van te leren :).

We staan voor elkaar klaar, voelen ons verbonden en stralen dat gevoel dan ook uit naar onze klanten. We denken altijd in mogelijkheden en we werken op basis van gelijkheid. Roscom staat voor samenwerken, schouder aan schouder staan en het beste uit jezelf halen.

Samen gaan we voor groei, op zakelijk én op persoonlijk vlak.

Wat is jouw impact bij Roscom?

De Roscom Tribe, een sympathieke club mensen bij elkaar. De club waar je jezelf mag zijn, waar je elke dag weer bijleert, waar we voor elkaar klaar staan en waar we plezier hebben. Samen.

Onderscheidend klantcontact is een vak, dat weten wij als geen ander en het zit in onze genen. In onze Roscom Academy leren we je alles over onderscheidend klantcontact. Je raakt gespecialiseerd in lichaamstaal, emotionele intelligentie en gesprekstechnieken. Hiermee weet jij wat de klant echt nodig heeft.

 

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa (Eindhoven) Sander (Zwolle) neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Ben je enthousiast over een functie bij Roscom en beschik je over de eigenschappen die we zoeken? Solliciteer via de ‘Solliciteer’ knop hierboven of neem contact op met Tessa of Sander, afhankelijk van de locatie waar je wil werken; zij helpen je graag verder!

Vragen over vacature Eindhoven? Tessa helpt je graag!

Vragen over vacature Zwolle? Sander helpt je graag!