Junior
Accountmanager

Jouw baan

In deze functie bezoek jij potentiële klanten van DeltaFiber door heel Nederland. Je gaat spontaan of vooraf aangekondigd langs bij klanten om hen te informeren over de producten en diensten van Deltafiber.

Het gaat hier om klanten die in een (buiten)gebied wonen waar op dat moment glasvezel wordt gelegd of recent is aangelegd. Jij zult jouw expertise inzetten om deze klanten een passend advies te geven.

Wij nemen je vanaf dag één mee in onze onderscheidende manier van klantcontact. Zo krijg jij de kans om door te groeien tot een professional, en uiteindelijk helpen we je ook met het vormgeven van je ambities.

Ons unieke traject, speciaal voor jouw loopbaan

Krijg jij energie van contact met anderen? Dan helpen wij jou om daar een professional in te worden. Bij ons gaan leren en werken namelijk hand in hand, en zit jij achter het stuur. Shape your future.

Het eerste jaar krijg je de volledige ondersteuning om een expert in onderscheidend klantcontact te worden. Daarna houdt het natuurlijk niet op, want samen met jou kijken we na een jaar naar een passende doorgroei route. 

SYF22.png

Herken jij jezelf in dit profiel? Jij..

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen. We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen. Onze experts zijn enthousiast, meedenkend, oprecht en betrokken.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen over vacature Eindhoven? Tessa helpt je graag!

06 13003948