Klantexpert aan huis

Jouw baan

Samen met je collega’s vertrek je ‘s ochtends vanuit Zwolle of Eindhoven. Jullie scheuren met de auto richting verschillende wijken in Nederland waar jullie bestaande klanten van VodafoneZiggo bezoeken. Gegarandeerd dat je een heleboel nieuwe plekken gaat ontdekken!

Blokjes in beeld, slechte wifi of vragen over het huidige abonnement? Jij weet hoe je de klant hierbij het beste kan helpen! Je beantwoordt vragen van klanten en voert (verkoop)gesprekken om de klant optimaal van dienst te zijn.

Ontwikkel jezelf tot expert klantcontact

Wij bieden je een uniek traject aan in onze eigen Roscom Academy. Hierin leiden we jou op tot professional in het contact met mensen, dat betekent dat je unieke vaardigheden leert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie. Uiteraard mag je ook op de werkvloer goede begeleiding en coaching verwachten. Uiteindelijk helpen we je bovendien met het vormgeven van jouw persoonlijke ambities.

SYF22.png

Herken jij je in dit profiel?

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen.  We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Fleur neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948

Vragen? Fleur helpt je graag!

06 82462121