Klantexpert activaties

Wie zijn wij?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Jouw baan

Samen met je collega’s vertrek je ‘s ochtends vanuit Zwolle of Eindhoven. Jullie scheuren met de auto richting de werklocatie waar jullie actief zijn voor VodafoneZiggo. De werklocatie verschilt per keer, dus gegarandeerd dat je een heleboel nieuwe plekken gaat ontdekken!

Tijdens een activatie sta je samen met collega’s op een markt, winkelcentrum of evenement. Als team runnen jullie die dag je eigen VodafoneZiggo winkel. Je beantwoordt vragen van klanten, voert verkoopgesprekken en spreekt voorbijgangers aan. Je valt op door verschillende spel elementen op jullie activatie en raakt daarom op een laagdrempelige manier in gesprek met voorbijgangers.

Ontwikkel jezelf tot klantexpert

Je krijgt training in onze Roscom Academy, hierin leiden we je op tot klantexpert. Je leert hoe je lichaamstaal kunt lezen en gesprekstechnieken kunt toepassen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Natuurlijk mag je ook op de werkvloer goede begeleiding en coaching verwachten. We vinden het belangrijk dat je als mens groeit, daarom begeleiden we je ook in jouw eigen ambities.

SYF22.png

Wij bieden jou

Herken jij je in dit profiel?

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen.  We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Wie zijn wij?

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Fleur helpt je graag!

06 82462121

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948