Klantexpert callcenter Engie

Wie zijn wij?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Jouw baan

In gesprek met de bestaande klanten van Engie help jij bij vragen, geef je advies en is jouw doel om bestaande contracten te verlengen. Je achterhaalt de behoeftes door de juiste gesprekstechnieken toe te passen. Daardoor zie jij (verkoop)kansen en weet jij deze te benutten door een passend aanbod te doen. Bij Roscom krijg je de kans om je communicatie skills te ontwikkelen en te groeien in je functie.

Ontwikkel jezelf tot tot klantexpert

Je krijgt training in onze Roscom Academy, hierin leiden we je op tot klantexpert. Je leert hoe je lichaamstaal kunt lezen en gesprekstechnieken kunt toepassen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Natuurlijk mag je ook op de werkvloer goede begeleiding en coaching verwachten. We vinden het belangrijk dat je als mens groeit, daarom begeleiden we je ook in jouw eigen ambities.

SYF22.png

Wij bieden jou

Herken jij je in dit profiel?

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen. We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen. 

Vragen? Fleur helpt je graag!

06 82462121

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948