Klantexpert callcenter klantbehoud

Jouw baan

Hey jij! Ben jij een kei in het voeren van gesprekken en heb je een vlotte babbel? Dan is dit dé job voor jou! Bij Roscom ga jij aan de slag als klantexpert voor toffe merken zoals VodafoneZiggo en Engie. Je krijgt de kans om bestaande klanten te benaderen en ze blij te maken met een nieuw toestel of extra korting.

Maak je geen zorgen als je nog geen ervaring hebt in de sales. Bij Roscom krijg je de kans om je communicatie skills te ontwikkelen en te groeien in je functie. Als je de juiste gesprekstechnieken toepast, kun je precies achterhalen wat de behoeftes van de klant zijn. Zo kun je een passend aanbod doen en zorgen voor tevreden klanten. Variatie genoeg tijdens het werken bij Roscom!

Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons team en start een nieuwe uitdaging!

Ontwikkel jezelf tot expert klantcontact

Wij bieden je een uniek traject aan in onze eigen Roscom Academy. Hierin leiden we jou op tot professional in het contact met mensen, dat betekent dat je unieke vaardigheden leert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie. Uiteraard mag je ook op de werkvloer goede begeleiding en coaching verwachten. Uiteindelijk helpen we je bovendien met het vormgeven van jouw persoonlijke ambities.

SYF22.png

Herken jij je in dit profiel?

Wij bieden jou

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen. We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Fleur neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen. 

Vragen? Fleur helpt je graag!

06 82462121