Merk-ambassadeur VodafoneZiggo Zwolle

Jouw baan

Je werkt op verschillende locaties in heel Nederland, bijvoorbeeld in het winkelcentrum van een stad, tijdens markten of evenementen. Je verwelkomt bestaande klanten die langskomen voor vragen over de producten en diensten van VodafoneZiggo, met als doel de klanttevredenheid te vergroten. Je krijgt energie van contact met mensen, vooral als dat hand in hand gaat met goede oplossingen kunnen bieden.

Is het even rustig? Dan spreek je mensen aan en achterhaal je waar wensen en behoeften zitten, die je professioneel weet om te zetten naar een passend aanbod. Je bent in staat om goed te luisteren en goede vragen te stellen, verkoopsignalen gaan aan jou niet voorbij. Je werkt in teamverband met een leuke groep collega’s.

Ontwikkel jezelf tot expert klantcontact

Wij bieden je een uniek traject aan in onze eigen Roscom Academy. Hierin leiden we jou op tot professional in het contact met mensen, dat betekent dat je unieke vaardigheden leert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie. Uiteraard mag je ook op de werkvloer goede begeleiding en coaching verwachten. Uiteindelijk helpen we je bovendien met het vormgeven van jouw persoonlijke ambities.

SYF22.png

Herken jij je in dit profiel?

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen.  We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948