Planner

Bij Responsible Young Drivers

De kerntaken van een planner

Jouw baan

Wij zoeken een echte ‘planner met organisatorisch talent’!

Als planner ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning van de campagneteams. Je voert overleg met de projectmedewerkers, projectleiders en teamleiders over de inzet van het personeel en het campagnemateriaal. Je stelt de personeels- en materialenplanning op en je houdt vervolgens de voortgang bij.

Je gaat pragmatisch te werk en bent pro-actief in het aanpakken van werkzaamheden. Je kunt zelfstandig werken. Je bent in staat problemen op te lossen door flexibel om te gaan met de beschikbare middelen. Je bent goed georganiseerd, enthousiast, stressbestendig en je wilt aan de slag bij een jonge, snel groeiende organisatie.

Wat vragen wij van jou?

Dit kun je verwachten

Waar kom jij te werken?

Responsible Young Drivers zet zich als stichting in om jongeren bewust te maken over de risico’s in het verkeer (alcohol en drugs, afleiding, snelheid & verlichting). Wij voeren op een positieve manier campagne met diverse acties die goed bij de doelgroep aansluiten.

Acties zoals een autosimulator waarin je virtueel onder invloed van alcohol, wiet, xtc en paddo’s kan rijden. Of wat dacht je van de alcokart; een kart die beschikt over stand waarmee het net lijkt of je onder invloed rijdt. 

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en Pieter onze directeur neemt graag contact met je op!