Project-ondersteuner

Wie zijn wij?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Jouw baan

Hou je niet van open eindjes en regel jij altijd alles tot in de puntjes? Dan is dit dé job voor jou! Bij Roscom ga je als projectondersteuner aan de slag met de voorbereiding van onze projecten. Een groot gedeelte van je tijd besteed je aan het bellen en regelen van standplaatsvergunningen voor onze fieldmarketingteams. Je zoekt naar de beste locaties en zet de aanvragen in gang bij gemeentes, wanneer nodig bezoek je de locatie vooraf. Je bent doortastend en vasthoudend, vragen en doorvragen gaat je makkelijk af, waardoor je er snel achter komt of een aanvraag gaat lukken of niet. In jouw werkplanning hou je de voortgang bij. Met de projectmanagers communiceer je direct wijzigingen en de voortgang.

Je werktijd verdeel je over de week, waardoor je op meerdere momenten bereikbaar bent. 

Ontwikkel jezelf tot klantexpert

Je krijgt training in onze Roscom Academy, hierin leiden we je op tot klantexpert. Je leert hoe je lichaamstaal kunt lezen en gesprekstechnieken kunt toepassen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Natuurlijk mag je ook op de werkvloer goede begeleiding en coaching verwachten. We vinden het belangrijk dat je als mens groeit, daarom begeleiden we je ook in jouw eigen ambities.

SYF22.png

Wij bieden jou

Herken jij je in dit profiel?

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen. We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Wie zijn wij?

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Fleur neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Fleur helpt je graag!

06 82462121