Promotor
verkeersveiligheid Zwolle

Jouw baan

Start jij jouw bijbaan bij Roscom voor het project Responsible Young Drivers? Dan ben jij onderdeel van een gezellig team dat jongeren bewust maakt over de risico’s van alcohol en drugs in het verkeer.

Op een positieve en interactieve manier ga jij met jouw team op pad en bezoek jij festivals, evenementen en scholen. Je raakt aan de praat met jongeren en maakt gebruik van alcohol- en drugstesten of een alcokart; een kart waarmee het net lijkt of je onder invloed rijdt.  

Een hele leuke manier van aandacht geven aan iets belangrijks! Je kunt de campagne onder andere kennen van BOB of MONO. Mooie initiatieven met een grote impact!

De taken van een Promotor verkeersveiligheid

Zou jij voor dit project opgeleid willen worden tot teamverantwoordelijke? Vraag naar de mogelijkheden, wij gaan graag met je in gesprek!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen. We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen. 

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948