Recruiter

De taken van een recruiter

We zijn op zoek naar een recruiter! In deze rol vind jij de juiste kandidaten voor verschillende vacatures binnen Roscom. Je bent verantwoordelijk voor het recruitment van callcenter- en buitendienstmedewerkers, helemaal op jouw manier en in alle vrijheid! Jij hebt namelijk al ervaring in het recruitment vak en weet op een creatieve manier nieuw talent te werven.

Jouw baan

Verbind nieuwe collega’s aan onze organisatie en laat Roscom groeien. Als recruiter bij Roscom krijg jij je eigen project waar jij verantwoordelijk voor bent. Dit pak je zelfstandig op en met jouw proactieve houding is dit geen probleem! Door jouw kennis en ervaring weet je goed om te gaan met de uitdagingen in de arbeidsmarkt. Je hebt de hele dag contact met werkzoekenden, kandidaten en uitzendbureaus. Daarnaast heb je natuurlijk een gezellig team van Roscommers om je heen!

Het marketing team ondersteunt jou met gave en spraakmakende campagnes. Dus vind je het ook leuk om mee te denken, met nieuwe ideeën te komen en samen te sparren tijdens creatieve sessies? Dan pas je zeker binnen het team van Roscom.  

Jouw profiel

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

Waar kom jij te werken?

Roscom is een familie bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. Wij geloven dat onze organisatie zo sterk is als de mensen die er werken. Lol maken en hard werken kunnen super goed hand in hand gaan.

We bieden de ruimte voor persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. Fouten maken mag, dat doen we allemaal. De kunst is om er van te leren :).

We staan voor elkaar klaar, voelen ons verbonden en stralen dat gevoel dan ook uit naar onze klanten. We denken altijd in mogelijkheden en we werken op basis van gelijkheid. Roscom staat voor samenwerken, schouder aan schouder staan en het beste uit jezelf halen.

Samen gaan we voor groei, op zakelijk én op persoonlijk vlak.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948