Project medewerker

Bij Responsible Young Drivers

De kerntaken van een projectmedewerker

Jouw baan

Actieheld(in) met organisatorisch talent gezocht!

Als projectmedewerker Actie en Evenementen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor onze campagneteams in het veld. Je werkt deels op kantoor en deels vanuit huis. Jij hebt contact met de locaties, maakt gestructureerde planningen en stuurt onze campagneteams naar onder andere scholen, festivals en evenementen. Je zorgt ervoor dat het gehele logistieke proces rondom de projecten soepel verloopt.

Van het maken van draaiboeken en persuitnodigingen, tot het inkopen van gadgets en het evalueren van de projecten. Het ene moment overtuig je sportclubs of festivalorganisatoren voor een bezoek van ons campagneteam, het andere moment besticker je een bakfiets met de logo’s van een nieuwe campagne.

Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken en bent enthousiast. Daarnaast ben je resultaatgericht en stressbestendig. Je bent een teamplayer, je kan snel schakelen en bent in staat om gestructureerd aan meerdere projecten en campagnes tegelijk te werken. Ook brainstormen over en het ontwikkelen van aansprekende projecten voor jongeren behoort tot je taken.

Wat vragen wij van jou?

Dit kun je verwachten

Waar kom jij te werken?

Responsible Young Drivers zet zich als stichting in om jongeren bewust te maken over de risico’s in het verkeer (alcohol en drugs, afleiding, snelheid & verlichting). Wij voeren op een positieve manier campagne met diverse acties die goed bij de doelgroep aansluiten.

Acties zoals een autosimulator waarin je virtueel onder invloed van alcohol, wiet, xtc en paddo’s kan rijden. Of wat dacht je van de alcokart; een kart die beschikt over stand waarmee het net lijkt of je onder invloed rijdt. 

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en Pieter onze directeur neemt graag contact met je op!