Sales adviseur Zwolle

Jouw baan

Zin in een avontuurlijke job namens een duurzaam energiebedrijf? Van het centrum van de stad tot evenementen en markten. Jij benadert mensen om te ontdekken wat zij belangrijk vinden en wat hun behoeften zijn. Met jouw professionele aanpak weet je hun wensen om te zetten in het perfecte aanbod.

Jij bent een echte aanpakker die eropuit gaat om nieuwe klanten te vinden en gegevens te verzamelen. Jouw doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen overstappen op duurzame energie. Met jouw uitstekende luistervaardigheden en vlotte babbel mis je geen enkel verkoopsignaal. Natuurlijk werk je in een leuk team van collega’s die net zo enthousiast zijn als jij.

Dus waar wacht je nog op? Stap op je bakfiets en ga op pad om de wereld een beetje groener te maken!

Ontwikkel jezelf tot expert klantcontact

Wij bieden je een uniek traject aan in onze eigen Roscom Academy. Hierin leiden we jou op tot professional in het contact met mensen, dat betekent dat je unieke vaardigheden leert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie. Uiteraard mag je ook op de werkvloer goede begeleiding en coaching verwachten. Uiteindelijk helpen we je bovendien met het vormgeven van jouw persoonlijke ambities.

SYF22.png

Herken jij je in dit profiel?

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen.  We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948