Senior Klantadviseur

Jouw baan

De ideale kandidaat voor deze vacature krijgt energie van contact met mensen, vooral als dat hand in hand gaat met goede oplossingen kunnen bieden. Hier heb je al ervaring in, bijvoorbeeld binnen de Retail. Je bent in staat om goed door te vragen, zowel bij servicevragen als bij verkoopsignalen. Zo achterhaal je waar wensen en behoeften zitten, die je professioneel weet om te zetten naar een passend aanbod. Het uiteindelijke doel is klanten méér dan tevreden te maken.

Je werkt op verschillende locaties in heel Nederland, bijvoorbeeld vanuit een mobiel servicepunt in het winkelcentrum of bij een bestaande klant thuis. Je geeft de klanten aandacht met daarbij het doel problemen op te lossen en de klanttevredenheid te vergroten. Daarnaast geef je advies over de producten en diensten van VodafoneZiggo. Je werkt in teamverband met een leuke groep collega’s.

Wij bieden je een uniek traject aan in onze eigen Roscom Academy. Hierin leiden we jou verder op tot professional in het contact met mensen, dat betekent dat je nóg meer unieke vaardigheden leert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie. Uiteraard mag je ook op de werkvloer goede begeleiding en coaching verwachten, zodat je nog verder doorgroeit. Uiteindelijk helpen we je bovendien met het vormgeven van jouw persoonlijke ambities.

Ons unieke traject, speciaal voor jouw loopbaan

Krijg jij energie van contact met anderen? Dan helpen wij jou om daar een professional in te worden. Bij ons gaan leren en werken namelijk hand in hand, en zit jij achter het stuur. Shape your future.

Het eerste jaar krijg je de volledige ondersteuning om een expert in onderscheidend klantcontact te worden. Daarna houdt het natuurlijk niet op, want samen met jou kijken we na een jaar naar een passende doorgroei route. 

SYF22.png

Herken jij jezelf in dit profiel? Jij..

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen over vacature Eindhoven? Tessa helpt je graag!

06 13003948