Teamleider Fieldmarketing

Jouw baan

We zijn op zoek naar een nieuwe collega teamleider fieldmarketing. In deze rol geef je leiding aan een team van service en sales agents. Je voelt je op je gemak bij een informele organisatie, in afwisselende baan waarin jij het team leidt, coacht, en ontwikkelt. Je combineert je kennis en ervaring als leidinggevende met een scherp oog voor het behalen van doelstellingen én voor de behoeftes van de mensen om je heen. Dit maakt je een sterke natuurlijke leider die op authentieke, inspirerende en empathische wijze het team meeneemt in de uitvoering van de werkzaamheden.

Het werk is sterk georganiseerd in teamverband, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te sparren met collega’s. In deze rol ben je zelf veel onderweg omdat je bij jouw team echt het verschil kunt maken. Daarom geniet je ook regelmatig van een goed geregelde hotelovernachting, mét diner in de avond en croissantje in de ochtend.

Zo ziet jouw dag eruit

Herken jij jezelf in dit profiel? JIJ:

Dit krijg je van ons

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen. We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948