Vodafone Klantbehoud

Jouw baan

In deze functie benader jij bestaande klanten van Vodafone waarvan het abonnement binnenkort verloopt. Het verlengen van het mobiele abonnement is een leuk moment voor Vodafone klanten. Vaak biedt het namelijk mogelijkheden voor een nieuw toestel, of mogen we extra korting aanbieden. Samen onderzoek je wat het beste past in de actuele situatie.

Heb jij ervaring in de sales als verkoper, commercieel medewerker of als callcentermedewerker? Dan komt Roscom graag met jou in contact! Geen ervaring? Ook dan zijn er mogelijkheden. Zie onderstaand wat wij te bieden hebben.

Ontwikkel jezelf tot expert (telefonisch) klantcontact

Wij bieden een langdurig traject aan in onze eigen Roscom Academy om jou op te leiden tot volwaardig professional in het (telefonisch) klantcontact. Wij zullen jou onder andere opleiden op het gebied van lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie. Tijdens dit traject zijn er meerdere mijlpalen die bereikt kunnen worden, zoals een (erkende) certificering.

SYF22.png

De taken van een callcenter medewerker Vodafone klantbehoud

Jouw profiel

Wij bieden jou

Onze cultuur

De kracht van onze organisatie zit in mensen. We stimuleren persoonlijke groei en kijken naar wie jij bent en waar jouw talenten liggen. We willen graag dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. We beseffen ons ook dat dingen altijd nog beter kunnen. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. We zijn een werkgever die lef toont, waar successen gevierd worden en waar vertrouwen een belangrijke waarde is!

Waar kom jij te werken?

Roscom is gespecialiseerd in onderscheidend klantcontact op het gebied van field- en telemarketing. De projecten die we uitvoeren variëren van informeren en service verlenen tot echte verkoop. In ieder contact vertellen we een eerlijk verhaal.

Bij Roscom vind je een goed werkklimaat, leuke collega’s en de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen tot een expert in het contact met mensen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse om te werken bij Roscom? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en collega Tessa neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen. 

Vragen? Tessa helpt je graag!

06 13003948