Adviseur VodafoneZiggo

VodafoneZiggo wil het allerbeste voor elke klant en hierbij ontbreekt de service niet. Jij als adviseur van Roscom weet dit zonder moeite waar te maken door de klantbeleving voorop te stellen.

Over Roscom

Je bent werkzaam met 200 collega’s bij Roscom. Gezamenlijk gaan jullie het doel aan om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Naast het werken kun je opladen door een intens potje tafelvoetbal. Ben je meer een darter? Dan hebben wij hier de mogelijkheden voor! Ontspan je liever? Ga dan lekker in onze game room ontspannen, er zijn genoeg zitzakken.

Bij Roscom staat het leren van unieke vaardigheden en werkplezier hoog in het vaandel. Een baan bij Roscom is namelijk meer dan werk alleen. Wij willen als werkgever jou in alle mogelijkheden voorzien zodat jij jouw werk goed kunt doen, maar er bovenal plezier in hebt. Je maakt vriendschappen voor het leven, ontmoet talloze mensen en je krijgt de kans om jouw beste kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Het beste uit jezelf halen, daar krijg je bij Roscom alle ruimte voor.
– Owen

Adviseur (outbound service & sales) voor VodafoneZiggo bij Roscom

Jij bent hét contactpunt voor bestaande klanten van VodafoneZiggo. Jij stelt het klantbelang voorop en geeft advies over de diensten en producten van Vodafone en Ziggo.  Door de juiste vragen te stellen achterhaal jij welk abonnement van Vodafone of pakket van Ziggo het beste bij de klant past.

Je maakt deel uit van een hecht team dat vol enthousiasme en overtuiging mensen helpt. Een goed gevoel achterlaten en de klant nog blijer maken is jouw doel en hetgeen waar jij energie van krijgt.

Dit maakt jou de ultieme adviseur

Jij bent communicatief ijzersterk

Jij haalt plezier uit gesprekken met mensen

Jij hebt de drang om te verkopen

Jij wordt gedreven door resultaten en teamdoelstellingen

Jij achterhaalt de behoefte en koopsignalen van je klant als geen ander

Jij denkt vooruit en ziet vooral mogelijkheden

Jij bent flexibel beschikbaar voor ochtend-, middag- en avonddiensten

Jij woont in (de omgeving van) Zwolle

Bent van de partij tijdens de gezellige activiteiten en feesten van Roscom

Dit maakt ons gemaakt voor jou

Wij bieden een goed salaris

Wij bieden uitstekende (persoonlijke) doorgroeimogelijkheden, bij Roscom gaat werken en leren hand in hand

Wij geven je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Wij bieden je veel vrijheid tijdens het werken 

Wij creëren een omgeving waarin je jezelf kan zijn en je met anderen kan verbinden

Wij organiseren een vrijmibo en vieren regelmatig successen met elkaar

Leuk om te weten

Als we na het eerste gesprek een match blijken te hebben, ziet jouw gouden start er zo uit.

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Mekal

Servicemedewerker

“Ik heb bij Roscom alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen.”

Mike

Junior accountmanager

“Voor mijn functie rijd ik door heel Nederland. Ik kom op plekken waar ik nog nooit eerder geweest ben.”

Hier sta jij om bekend

Jij bent empathisch en weet je goed te verplaatsen in de situatie van anderen. Elke vraag die jij stelt helpt jou om een volledig beeld te krijgen van de situatie. Deze informatie gebruik jij om beslissingen te maken zodat er niks aan toeval overgelaten wordt. Aannames ga je uit de weg en door je hoge gunfactor luisteren mensen graag naar je. Je bent flexibel en je ontwikkelt je waar het kan. Sales zie jij als een challenge en ga je niet uit de weg. Gezamenlijke teamdoelstellingen geven jou de nodige energie om elke werkdag vol motivatie te beginnen.

Hier staan wij om bekend

Bij Roscom krijg je een baan met veel afwisseling, vrijheid en groei. Je hebt de vrijheid om grotendeels je tijd zelf in te delen, alles is bespreekbaar en geen dag is hetzelfde. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat merk je meteen bij de start van je Roscom-carrière; na je meeloopdag krijg je de kans om meer te leren in onze eigen Roscom Academy. Denk aan gesprekstechnieken en non-verbale communicatie. Vond je deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan? We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de Roscom Academy.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa Rolvers
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie