Ambassadeur verkeersveiligheid

Ga als ambassadeur verkeersveiligheid aan de slag voor Responsible Young Drivers bij Roscom! 

Responsible Young Drivers is een stichting die zich inzet om jongeren bewust te maken van risico’s in het verkeer (alcohol en drugs, afleiding, snelheid & verlichting). Op een positieve manier brengen zij deze risico’s aan het licht door auto & fiets simulatoren of de alcokart; een kart waarmee het net lijkt of je onder invloed rijdt. Een hele leuke manier van aandacht geven aan iets belangrijks! Je kunt ze onder andere kennen van BOB of misschien MONO? Mooie initiatieven met een grote impact!
Als Roscommers zijn we er dan ook trots op hieraan mee te mogen werken. 

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Wat je gaat doen 

Als ambassadeur bezoek je evenementen, festivals en scholen. Met een gedreven en gezellig team ga je op pad met een autosimulator, alcokart of andere actie. Voor Responsible Young Drivers zul je je inzetten om jongeren bewust te maken over de risico’s in het verkeer. Je bouwt samen met je team de stand op en gaat op een gezellige en positieve manier het gesprek aan om ze bewust te maken over de risico’s van drugs, alcohol of afleiding in het verkeer.  

Dit vragen wij van jou 
 • Je wordt blij van gesprekken met mensen

 • Jij kan tot mensen doordringen omdat je communicatief sterk bent

 • Jij bent flexibel en minimaal 1 keer per maand beschikbaar om een actie van 8 uur te werken

 • Jij gaat graag de uitdaging aan van een potje airhockey

 • Je wil graag de weg een stukje veiliger maken

 • Een rijbewijs, dat is een pré

Dit krijg jij van ons 
 • Wij geven een salaris tot €2000,-. Dit wordt verhoogt nadat je langer bij ons in dienst bent

 • Wij betalen je reisuren volledig uit naast je gewerkte uren

 • Wij geven je veel vrijheid tijdens het werken op locaties door heel Nederland

 • Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen

 • Wij vieren successen met elkaar en organiseren een wekelijkse vrijmibo

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie en beschik je over de eigenschappen die we zoeken? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Zo ziet het eruit! 

Hier sta jij om bekend

Jij bent van nature behulpzaam, een doorzetter en gaat altijd op zoek naar de oplossing. Anderen voelen zich begrepen door jouw luisterend oor en je weet je helder uit te drukken. Je bent communicatief en sociaal sterk en staat liever niet stil in je ontwikkeling. Je hebt affiniteit met de verkeersveiligheid en feestjes: je wil graag de weg een stukje veiliger maken. 

Dit is de Roscom tribe

Bij Roscom krijg je een baan met veel afwisseling, vrijheid en groei. Je hebt de vrijheid om grotendeels je tijd zelf in te delen en geen dag is hetzelfde. Alles is bespreekbaar. Wil jij je bijvoorbeeld ook wel eens inzetten op andere projecten? Vinden wij alleen maar leuk! Geef het aan en we gaan erover in gesprek. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat merk je meteen bij de start van je Roscom-carrière; na je meeloopdag krijg je de kans om meer te leren in onze eigen Roscom Academy. Denk aan gesprekstechnieken en non-verbale communicatie. Vond je deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan? We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien. 

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie en beschik je over de eigenschappen die we zoeken? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie