Klantenwerver (buitendienst)

Elke dag een nieuwe uitdaging! 

Als klantenwerver ben jij hét gezicht van de Postcode loterij. Op veel verschillende locaties in Zwolle krijg je volledig de vrijheid om nieuwe klanten te werven. Elke dag is een nieuwe uitdaging voor je om het beste uit jezelf te halen.  

Dit doe je niet alleen! Met een gezellig team ga jij op locatie elke deur het gesprek opnieuw vol energie aan en werf je nieuwe leden aan de loterij waar jij die dag voor staat. Elk gesprek voer jij op een warme manier zodat er alleen maar positieve herinneringen aan het gesprek tussen jou en de gesprekspartner blijven bestaan.

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Voor welke opdrachtgever zetten wij je in. 

De missie van de Postcode Loterij is om fondsen te werven voor goede doelen door loterijen te organiseren. De verdiensten hiervan gaan naar belangrijke projecten op het gebied van natuur, cultuur, mens, gezondheid en welzijn. Je gaat dus aan de slag voor een vernieuwende organisatie die een grote bijdrage levert aan de maatschappij! 

Hier ken je de Postcode Loterij van! 

Dit vragen wij van jou 
 • Jij wordt blij van gesprekken met mensen

 • Jij bent gemotiveerd om de beste resultaten te behalen

 • Jij krijgt dingen gedaan door je proactieve houding

 • Jij gaat graag de uitdaging aan van een potje airhockey

 • Jij bent minimaal 11 uur per week beschikbaar 

 • Een rijbewijs. Dat is een pré

Dit krijg jij van ons 
 • Wij geven een salaris rond de €2.000,- met mogelijkheid tot verhoging

 • Wij bieden extra’s bovenop je salaris, jij bepaalt je uiteindelijke salaris

 • Wij betalen je reisuren volledig uit naast je gewerkte uren

 • Wij geven je veel vrijheid tijdens het werken op locaties door heel Nederland

 • Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen

 • Wij vieren successen met elkaar en organiseren een wekelijkse vrijmibo

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie en beschik je over de eigenschappen die we zoeken? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Zo ziet het werken bij Roscom eruit

Hier sta jij om bekend

Jij bent van nature behulpzaam, een doorzetter en gaat altijd op zoek naar de oplossing. Anderen voelen zich begrepen door jouw luisterend oor en je weet je helder uit te drukken. Je bent communicatief en sociaal sterk en staat liever niet stil in je ontwikkeling. 

Dit is de Roscom tribe

Bij Roscom krijg je een baan met veel afwisseling, vrijheid en groei. Je hebt de vrijheid om grotendeels je tijd zelf in te delen en geen dag is hetzelfde. Alles is bespreekbaar. Wil jij je bijvoorbeeld ook wel eens inzetten op andere projecten? Vinden wij alleen maar leuk! Geef het aan en we gaan erover in gesprek. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat merk je meteen bij de start van je Roscom-carrière; na je meeloopdag krijg je de kans om meer te leren in onze eigen Roscom Academy. Denk aan gesprekstechnieken en non-verbale communicatie. Vond je deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan? We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien. 

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie en beschik je over de eigenschappen die we zoeken? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie