Leidinggevende stage

Leidinggevende stagiair(e) bij Roscom

Als leidinggevende stagiair(e) voel jij je op je gemak bij een informele organisatie, in een afwisselende stagefunctie waarbij je de teamleider ondersteund die het team leid, coacht, en ontwikkelt. Je werkt gemotiveerd mee aan het behalen van de projectdoelen met je team, en dat vanuit onze unieke werkwijze. Je houdt ervan om veel op pad te zijn, en waar nodig ben je bij uiteraard het team in het hotel aanwezig.

Niveau: MBO 4 / HBO (BOL)
Aantal plekken: 2
Aantal dagen per week: 4
Duur: minimaal 4 maanden
Vergoeding: ja

Ontwikkel jezelf

Bij ons krijg je een stage met veel afwisseling, vrijheid en een goede werksfeer. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal. Zodra je stage start, begint je avontuur in onze Roscom Academy. Hier leer je met behulp van gesprekstechnieken en non-verbale communicatie hoe je jezelf authentiek kunt presenteren. Ook leer je aan de hand van lichaamstaal om anderen te observeren en hoe je dit op een positieve manier kunt inzetten. Zo word jij een echte ster in gesprekken voeren!

Na afloop van de training vindt er een certificering plaats. Behaal je deze? Dan wordt dit natuurlijk beloond met een erkend certificaat. Was deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan? We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de Roscom Academy.

Wat je bij ons krijgt

✓ Een passende stagevergoeding
✓ Uitstekende (persoonlijke) doorgroeimogelijkheden, bij Roscom gaat werken en leren hand in hand
✓ Toegang tot onze unieke Academy
✓ Een werkplek bij een groeiend bedrijf waar plezier, betrokkenheid, aandacht en trots voorop staan
✓ Is jouw stage afgelopen maar ben je nog niet uitgeleerd? Voel je vrij om je te blijven ontwikkelen bij Roscom Promotie en blijf onderdeel van ons team

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Over ons

Bij Roscom voeren we door het hele land persoonlijke service- en saleswerkzaamheden uit voor verschillende Nederlandse A-merken. Daarbij hebben we maar één doel en dat is om de klanten van onze opdrachtgevers op een oprechte manier te helpen met service en advies op maat. 

We brengen authentiek contact in stand door geïnteresseerd te zijn in klanten, ons nieuwsgierig op te stellen en altijd een stap extra te zetten. Zo maken we klanten blij en verbeteren we de relatie tussen de klant en de opdrachtgever. Dit doen we met onze fieldmarketing campagnes in de stad, wijk of aan huis, en altijd in combinatie met ons callcenter ‘Roscall’.

Het helpen van klanten door te inspireren en ontzorgen zit in ons DNA. Zet je liever je voet tussen de deur en ga je goed op keiharde targets? Dan zul je je bij ons niet op je plek voelen. Vanuit Roscom richten wij ons juist op het samen behalen van de teamdoelstellingen. Dit wordt als prettig ervaren door collega’s doordat je op een gezonde en leuke manier aan resultaten werkt met elkaar.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie en beschik je over de eigenschappen die we zoeken?
Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie