Promotor loterijen

Bij Roscom krijg je de perfecte mix tussen ontwikkeling en plezier.
– Nathalie

Over Roscom

Roscom is trendsetter door ons aanbod van field- en telemarketing. Wij versterken de relatie tussen klant en merk. Dit doen wij door emotionele intelligentie, lichaamsstaal en gesprekstechnieken toe te passen waardoor elke collega het maximale uit ieder gesprek haalt. Keer op keer gaan wij voor onderscheidend klantcontact.

Bij Roscom staan het leren van unieke vaardigheden en werkplezier hoog in het vaandel. Een baan bij Roscom is namelijk meer dan werk alleen. Je ziet veel van het land, maakt vriendschappen voor het leven, ontmoet talloze mensen en je krijgt de kans om jouw beste kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Promotor loterijen bij Roscom

Als promotor loterijen ben jij hét gezicht van de Postcode loterij. Je begint de dag met een kop koffie en gaat na een energieke kick-off onderweg naar verschillende locaties in Nederland waar je veel nieuwe leden weet te werven.

Eenmaal op locatie aangekomen lukt het jou om bij elke deur het gesprek opnieuw vol energie aan te gaan en bind je nieuwe leden aan de loterij waar jij die dag voor staat. Elk gesprek voer jij op een warme manier zodat er alleen maar positieve herinneringen aan het gesprek tussen jou en de gesprekspartner blijven bestaan.

Goed om te weten

Je start op 02 mei. Voor de start word je voorbereid met één trainingsdag op 29 april. Mocht je hier vragen over hebben? Neem dan contact op met Tessa. 

Dit maakt jou gemaakt voor ons

Jij wordt blij van gesprekken met mensen

Jij bent gemotiveerd om de beste resultaten te behalen

Jij krijgt dingen gedaan door je proactieve houding

Jij gaat graag de uitdaging aan van een potje Airhockey 

Jij woont in (de omgeving van) Zwolle

Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar

Een rijbewijs. Dat is een pré

Dit maakt ons gemaakt voor jou

Wij bieden een goed salaris

Wij bieden extra’s bovenop je salaris

Wij betalen je reisuren volledig uit naast je gewerkte uren

Wij geven je veel vrijheid tijdens het werken op locaties door heel Nederland

Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen

Vieren successen met elkaar en organiseren een wekelijkse vrijmibo

Leuk om te weten

Als we na het eerste gesprek een match blijken te hebben, ziet jouw gouden start er zo uit.

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Mekal

Servicemedewerker

“Ik heb bij Roscom alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen.”

Mike

Klantadviseur

“Voor mijn functie rijd ik door heel Nederland. Ik kom op plekken waar ik nog nooit eerder geweest ben.”

Hier sta jij om bekend

Jij bent van nature behulpzaam, een doorzetter en gaat altijd op zoek naar de oplossing. Anderen voelen zich begrepen door jouw luisterend oor en je weet je helder uit te drukken. Je bent communicatief en sociaal sterk en staat liever niet stil in je ontwikkeling.

Hier staan wij om bekend

Bij Roscom krijg je een baan met veel afwisseling, vrijheid en groei. Je hebt de vrijheid om grotendeels je tijd zelf in te delen en geen dag is hetzelfde. Alles is bespreekbaar. Wil jij je bijvoorbeeld ook wel eens inzetten op andere projecten? Vinden wij alleen maar leuk! Geef het aan en we gaan erover in gesprek. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat merk je meteen bij de start van je Roscom-carrière; na je meeloopdag krijg je de kans om meer te leren in onze eigen Roscom Academy. Denk aan gesprekstechnieken en non-verbale communicatie. Vond je deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan? We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien. 

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie en beschik je over de eigenschappen die we zoeken? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie