Sales promotor & Leadgenerator

Over Roscom

Roscom is trendsetter door ons aanbod van field- en telemarketing. Wij versterken de relatie tussen klant en merk. Dit doen wij door emotionele intelligentie, lichaamsstaal en gesprekstechniek toe te passen waardoor elke collega het maximale uit elk gesprek haalt. Keer op keer gaan wij voor onderscheidend klantcontact.

Bij Roscom staat het leren van unieke vaardigheden en werkplezier hoog in het vaandel. Een baan bij Roscom is namelijk meer dan werk alleen. Je ziet veel van het land, maakt vriendschappen voor het leven, ontmoet talloze mensen en je krijgt de kans om jouw beste kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Sales promotor bij Roscom

In deze rol bij Roscom werk je dagelijks met een hecht team door heel Nederland vanuit Zwolle of Eindhoven. Je gaat op bezoek bij potentiële klanten om hen te informeren en enthousiasmeren over de diensten van de opdrachtgever.

Je voert een leuk gesprek, informeert over de diensten en wanneer de klant geïnteresseerd is, dan plan je een afspraak in voor de Junior Accountmanager. Die collega neemt het op een later tijdstip van je over als jouw gesprekspartner klant wil worden. Jij loopt weer verder naar de volgende potentiële klant en vervolgd je dag met het voeren van leuke gesprekken.

Dit maakt jou gemaakt voor ons

Jij wordt blij van gesprekken met mensen

Jij bent gemotiveerd om de beste resultaten te behalen

Jij woont in (de omgeving van) Zwolle of Eindhoven

Jij bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar (twee dagen)

Je bent van de partij tijdens de gezellige activiteiten en feesten van Roscom

Een rijbewijs? Dat is een pré. 

Dit maakt ons gemaakt voor jou

Wij bieden een salaris tot €2000,-

Wij betalen je reisuren volledig uit

Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen

Wij geven je veel vrijheid tijdens het werken op locaties door heel Nederland

Wij bieden een omgeving waarin je jezelf kan zijn en je met anderen kan verbinden

Wij vieren successen met elkaar

Leuk om te weten

Als we na het eerste gesprek een match blijken te hebben, ziet jouw gouden start er zo uit.

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Mekal

Servicemedewerker

“Ik heb bij Roscom alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen.”

Mike

Junior accountmanager

“Voor mijn functie rijd ik door heel Nederland. Ik kom op plekken waar ik nog nooit eerder geweest ben.”

Hier sta jij om bekend

Jij wordt omschreven als het blije ei, maakt makkelijk contact met mensen en haalt energie uit het voeren van leuke gesprekken. Anderen voelen zich begrepen door jouw luisterend oor en je weet je helder uit te drukken. Je bent communicatief en sociaal sterk en wilt graag groeien in je ontwikkeling.

Hier staan wij om bekend

Bij Roscom krijg je een baan met veel afwisseling, vrijheid en groei. Je hebt de vrijheid om grotendeels je tijd zelf in te delen en geen dag is hetzelfde. Alles is bespreekbaar. Wil jij je bijvoorbeeld ook wel eens inzetten op andere projecten? Vinden wij alleen maar leuk! Geef het aan en we gaan erover in gesprek. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat merk je meteen bij de start van je Roscom-carrière; na je meeloopdag krijg je de kans om meer te leren in onze eigen Roscom Academy. Denk aan gesprekstechnieken en non-verbale communicatie. Vond je deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan? We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de Roscom Academy.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
Tessa@roscom.nl
Whatsapp of bel: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie