Service en sales medewerker buitendienst

Het leukste van werken bij Roscom vind ik dat je bij veel verschillende mensen over de vloer komt.
– Soeheil

Over Roscom

Roscom is uniek door ons aanbod van field- en telemarketing. Wij versterken de relatie tussen klant en merk. Dit doen wij door gesprekstechnieken toe te passen waardoor elke collega het maximale uit elk gesprek haalt. Keer op keer gaan wij voor onderscheidend klantcontact.

Bij Roscom staan het leren van unieke vaardigheden en werkplezier hoog in het vaandel. Een baan bij Roscom is namelijk meer dan werk alleen. Je bouwt verder aan relaties met onze klanten, krijgt de kans om jouw beste kwaliteit verder te ontwikkelen en dit allemaal terwijl je met gedreven en gezellige collega’s samenwerkt. vriendschappen voor het leven, ontmoet talloze mensen en je krijgt de kans om jouw beste kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Service- en salesmedewerker bij Roscom

Als service- en salesmedewerker bij Roscom werk je dagelijks met een hecht team door heel Nederland vanuit Zwolle of Eindhoven. Je gaat, op afspraak of tijdens een spontaan bezoek, langs bij (potentiële) klanten van onze opdrachtgevers voor promotie, service en advies.

Jij bent dé expert voor verschillende projecten van VodafoneZiggo!

Wat jij gaat doen als service en sales medewerker:

  • Je bezoekt op afspraak bestaande klanten om problemen over internet, tv en telefonie op te lossen. Je informeert en adviseert over de producten en diensten van VodafoneZiggo.
  • Je creëert merkbeleving voor VodafoneZiggo. Waarbij je de producten rechtstreeks naar je doelgroep brengt op een creatieve en interactieve manier. Je spreekt met (potentiële) klanten voor service en eventuele sales op verschillende locaties in Nederland.
  • Je gaat potentiële klanten van VodafoneZiggo bezoeken om de lopende campagnes onder de aandacht te brengen en hierdoor het verkeer ervan te vergroten. Je voert een leuk gesprek, informeert over de diensten en zorgt ervoor dat jouw gesprekspartner geïnteresseerd raakt om klant te worden van VodafoneZiggo.

Kortom, je bent dé expert voor verschillende projecten van VodafoneZiggo! Je zult veel onderweg zijn en waar je ook bent, heb je je team om op terug te vallen voor hulp en gezelligheid. 

Dit maakt jou dé service en sales medewerker van Roscom

Jij bent een ster in communicatie

Jij denkt vooruit en ziet (verkoop)mogelijkheden

Jij bent gemotiveerd om de beste resultaten te halen

Jij bent een echte teamspeler

Jij woont in (de omgeving van) Zwolle of Eindhoven.

Jij bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar van maandag t/m zaterdag

Dit maakt ons gemaakt voor jou

Bieden een goed salaris

Bieden je een iPad om je werk onderweg goed te kunnen doen

Betalen je reis-uren

Geven je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Bieden je veel vrijheid tijdens het werken op locaties door heel Nederland

Betalen je maaltijden en je (eigen) hotelkamer tijdens je verblijf

Creëren een omgeving waarin je jezelf kan zijn en je met anderen kan verbinden

Vieren successen met elkaar en organiseren een wekelijkse vrijmibo

Leuk om te weten

Als we na het eerste gesprek een match blijken te hebben, ziet jouw gouden start er zo uit.

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Mekal

Servicemedewerker

“Ik heb bij Roscom alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen.”

Mike

Klantadviseur

“Voor mijn functie rijd ik door heel Nederland. Ik kom op plekken waar ik nog nooit eerder geweest ben.”

Hier sta jij om bekend

Jij bent van nature behulpzaam, een doorzetter en gaat altijd op zoek naar de oplossing. Anderen voelen zich begrepen door jouw luisterend oor en je weet je helder uit te drukken. Je bent communicatief en sociaal sterk en staat liever niet stil in je ontwikkeling.

Hier staan wij om bekend

Bij Roscom krijg je een baan met veel afwisseling, vrijheid en groei. Je hebt de vrijheid om grotendeels je tijd zelf in te delen en geen dag is hetzelfde. Alles is bespreekbaar. Wil jij je bijvoorbeeld ook wel eens inzetten op andere projecten? Vinden wij alleen maar leuk! Geef het aan en we gaan erover in gesprek. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat merk je meteen bij de start van je Roscom-carrière; na je meeloopdag krijg je de kans om meer te leren in onze eigen Roscom Academy. Denk aan gesprekstechnieken en non-verbale communicatie. Vond je deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan? We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien. 

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie en beschik je over de eigenschappen die we zoeken? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie