Vacature teamleider Field- en Telemarketing

Teamleider field- en telemarketing bij Roscom

We zijn op zoek naar een ervaren teamleider die onze field- en telemarketing teams naar een hoger niveau tilt. Je voelt je op je gemak bij een informele organisatie, in een afwisselende baan waarin jij het team leidt, coacht, en ontwikkelt. Je werkt gemotiveerd aan het behalen van de projectdoelen met je team, en dat vanuit onze unieke werkwijze. Je houdt ervan om veel op pad te zijn, en waar nodig ben je uiteraard bij jouw team in het hotel aanwezig. Tevens besteed je in deze unieke functie een deel van je tijd op ons callcenter, waar je ook je leidinggevende skills inzet. Ervaring in het callcenter is natuurlijk goed, maar geen vereiste. Onze bestaande Roscall teamleiders nemen je graag mee in de kneepjes van het vak. Voor jou ligt er een mooie kans om als linking pin tussen de teams binnen en buiten te fungeren.

Je combineert je kennis en ervaring als leidinggevende met een scherp oog voor het behalen van doelstellingen én voor de behoeftes van de mensen om je heen. Dit maakt je een sterke natuurlijke leider die op authentieke, inspirerende en empathische wijze het team meeneemt in de uitvoering van de werkzaamheden. Het werk is sterk georganiseerd in teamverband, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te sparren met collega’s.

Wie we zoeken

Onze nieuwe collega is 40 uur per week beschikbaar en ziet kansen en oplossingen waar het even lastig wordt, #hoedanwel! Je gelooft in de kracht van positieve psychologie. Zo zie je bijvoorbeeld feedback geven en ontvangen als een kans om te verbeteren en sterker te worden als team. Luistervaardigheden, meeveren, humor, hard werken en nuchterheid zitten in jouw DNA. Je hebt ervaring met een leidinggevende functie, bij voorkeur in de field- en/of telemarketing.

Taken

✓ Werkzaam met zowel onze field- als telemarketing teams
✓ Starten met professionele Kick-off
✓ Verantwoordelijk voor de teamplanning
✓ Houdt toezicht in Roscom Academy
✓ Klantgesprekken meeluisteren met collega’s
✓ Professioneel feedback geven
✓ Helpen en coachen bij de ontwikkeling van het team 
✓ Nieuwe collega’s begeleiden
✓ Het opstellen van en sturen op de dag-rapportages
✓ Het borgen van operationele processen
✓ Dagelijks contact met de teammanager
✓ Het voeren van HR gesprekken met teamleden (functioneren- en beoordelen)

Wat je bij ons krijgt

✓ Een salaris ingeschaald op jouw ervaring (€2250 – 2700 per maand o.b.v. 40 uur per week)
✓ Een telefoon en laptop
✓ Uitstekende (persoonlijke) doorgroeimogelijkheden, bij Roscom gaat werken en leren hand in hand
✓ Toegang tot onze unieke Academy
✓ Een werkplek bij een groeiend bedrijf waar plezier, betrokkenheid, aandacht en trots voorop staan
✓ Je kunt gebruik maken van ons fietsleaseplan

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Wat je nog meer wilt weten

Als teamleider Roscom ben je veel op pad met je collega’s. We reizen door heel Nederland en daardoor komt het regelmatig voor dat jouw team zal overnachten in een nabijgelegen hotel. Als vanzelfsprekend hoort hier een uitgebreid ontbijt en een heerlijke avondmaaltijd bij. En ook niet onbelangrijk: je krijgt een comfortabele hotelkamer die je helemaal voor jezelf hebt. In jouw rol als teamleider komt het af en toe voor dat je het hotel in zal gaan om de volgende dag gelijk op locatie te zijn bij jouw team. De avonden in de hotels zijn een ideaal moment om ervaringen te delen, van elkaar te leren en samen een gezellige tijd te hebben! Het is gewenst als je om de week beschikbaar bent op de zaterdag.

Over ons

Bij Roscom voeren we door het hele land persoonlijke service- en saleswerkzaamheden uit voor verschillende Nederlandse A-merken. Daarbij hebben we maar één doel en dat is om de klanten van onze opdrachtgevers op een oprechte manier te helpen met service en advies op maat. 

We brengen authentiek contact in stand door geïnteresseerd te zijn in klanten, ons nieuwsgierig op te stellen en altijd een stap extra te zetten. Zo maken we klanten blij en verbeteren we de relatie tussen de klant en de opdrachtgever. Dit doen we met onze fieldmarketing campagnes in de stad, wijk of aan huis, en altijd in combinatie met ons callcenter ‘Roscall’.

Het helpen van klanten door te inspireren en ontzorgen zit in ons DNA. Zet je liever je voet tussen de deur en ga je goed op keiharde targets? Dan zul je je bij ons niet op je plek voelen. Vanuit Roscom richten wij ons juist op het samen behalen van de teamdoelstellingen. Dit wordt als prettig ervaren door collega’s doordat je op een gezonde en leuke manier aan resultaten werkt met elkaar.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie en beschik je over de eigenschappen die we zoeken? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa van der Waal
tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie