Promotor VodafoneZiggo

Over Roscom

Roscom is trendsetter door ons aanbod van field- en telemarketing. Wij versterken de relatie tussen klant en merk. Dit doen wij door emotionele intelligentie, lichaamsstaal en gesprekstechniek toe te passen waardoor elke collega het maximale uit elk gesprek haalt. Keer op keer gaan wij voor onderscheidend klantcontact.

Wij gaan voor een herkenbaar en sterk merk waar mensen zich bij aan willen sluiten. De club mensen die altijd plezier met elkaar maakt, waar je bijleert en waar je (als je ons ooit gaat verlaten) beter bij weggaat dan dat je bent binnengekomen. Het gaat ons niet om doorgroeien naar 300 auto’s of een mega omzet, maar om prettig samen te werken en je op je plek te voelen. Dat is wat wij willen bereiken. Een grote familie: De Roscom Tribe. 

VodafoneZiggo promotor bij Roscom

Als vodafoneZiggo promotor bij Roscom werk je dagelijks met een hecht team door heel Nederland. Je gaat niet-klanten van VodafoneZiggo bezoeken om de lopende campagnes onder de aandacht te brengen en hierdoor het verkeer ervan te vergroten. 

Je voert een leuk gesprek, informeert over de diensten en zorgt ervoor dat jouw gesprekspartner geïnteresseerd raakt om klant te worden van VodafoneZiggo. Een collega neemt het op een later tijdstip van je over als jouw gesprekspartner klant wil worden, jij loopt weer verder naar de volgende en vervolgd je dag met het voeren van leuke gesprekken! je bent veel onderweg en waar je ook bent, heb je je team om op terug te vallen en voor de gezelligheid op locatie. VodafoneZiggo verzorgd speciaal voor dit project een  training om jou helemaal klaar te stomen om op pad te gaan, hoe gaaf! 

Jij

Bent een ster in communicatie en krijgt makkelijk contact met mensen

Denkt vooruit en ziet vooral mogelijkheden

Wordt omschreven als een vrolijk en gezellig persoon

Gaat graag de uitdaging aan tijdens een potje airhockey 

Woont in (de omgeving van) Zwolle

Bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar van maandag t/m zaterdag

Bent van de partij tijdens de gezellige activiteiten en feesten van Roscom

Wij

Bieden een salaris tussen €1050 – €2000 per maand 

Bieden je een iPad om je werk onderweg goed te kunnen doen

Betalen je reis-uren

Geven je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Bieden je veel vrijheid tijdens het werken op locaties door heel Nederland

Betalen je maaltijden en je (eigen) hotelkamer tijdens je verblijf

Creëren een omgeving waarin je jezelf kan zijn en je met anderen kan verbinden

Vieren successen met elkaar en organiseren een wekelijkse vrijmibo

Leuk om te weten

Als we na het eerste gesprek een match blijken te hebben, ziet jouw gouden start er zo uit.

Solliciteer direct!
WhatsApp ons

Mekal

Servicemedewerker

“Ik heb bij Roscom alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen.”

Mike

Junior accountmanager

“Voor mijn functie rijd ik door heel Nederland. Ik kom op plekken waar ik nog nooit eerder geweest ben.”

Hier sta jij om bekend

Jij wordt omschreven als het blije ei, maakt makkelijk contact met mensen en haalt energie uit het voeren van leuke gesprekken. Anderen voelen zich begrepen door jouw luisterend oor en je weet je helder uit te drukken. Je bent communicatief en sociaal sterk en wilt graag groeien in je ontwikkeling.

Hier staan wij om bekend

Bij Roscom krijg je een baan met veel afwisseling, vrijheid en groei. Je hebt de vrijheid om grotendeels je tijd zelf in te delen en geen dag is hetzelfde. Alles is bespreekbaar. Wil jij je bijvoorbeeld ook wel eens inzetten op andere projecten? Vinden wij alleen maar leuk! Geef het aan en we gaan erover in gesprek. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat merk je meteen bij de start van je Roscom-carrière; na je meeloopdag krijg je de kans om meer te leren in onze eigen Roscom Academy. Denk aan gesprekstechnieken en non-verbale communicatie. Vond je deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan? We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de Roscom Academy.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer via de ‘Solliciteer direct!’ knop hieronder of neem contact op met Tessa; zij maakt graag kennis met je.

Tessa Rolvers
Tessa@roscom.nl
Direct: 06-13003948
Algemeen: 038-4671100

Solliciteer direct!

Jouw werk bij Roscom.

Mensen blij maken. Elke dag.

Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel sociale contacten en een fijne werksfeer.

Copyright 2021 @ Roscom Promotie