Jouw
Warme
Welkom

Wat kun je verwachten

Als je bij ons komt werken dan staan we voor je klaar. Onboarden kan lastig zijn, maar we helpen je daarbij! We laten je kennis maken met het bedrijf en je gaat met je nieuwe collega’s de Roscom Academy in. We leiden je op en blijven je begeleiden in jouw groei en ontwikkeling.

Tijdens ons opleidingstraject krijg je de volledige ondersteuning om een expert in onderscheidend klantcontact te worden. En zit je in de laatste fase van het traject? Dan gaan we samen kijken naar je toekomst. Jouw wensen staan voorop!

Je solliciteert

Je ziet een vacature die jou op het lijf is geschreven en solliciteert direct. We kunnen niet wachten om je te spreken. Daarom nemen we binnen één werkdag contact met je op.

soll-stappenplan.png

Telefonische kennismaking

Je hebt één van onze collega’s aan de telefoon voor een korte telefonische kennismaking. Bevalt het van beide kanten? Dan gaan we naar de volgende stap: het sollicitatiegesprek!

contact-stappenplan-1.png

Live ontmoeting

Je gaat naar de locatie waar het sollicitatiegesprek zal plaatsvinden, dit verschilt per functie. We vertellen je graag meer over Roscom en over de functie, en we zijn nieuwsgierig naar jou.

Word jij onderdeel van het team?

Na het gesprek krijg je binnen één werkdag een reactie en hopen we jou te mogen verwelkomen als nieuwe Roscom collega.

Tijd voor de roscom academy

Onboarden kan lastig zijn, maar we helpen je daarbij! We laten je kennis maken met het bedrijf en je gaat met je nieuwe collega’s de Roscom Academy in. We leiden je op tot expert klantcontact en blijven je begeleiden in jouw groei en ontwikkeling.

warm-stappenplan-e1661757640257.png

Shape your future bij Roscom

Kom je werken bij Roscom? Dan staat ons team altijd voor je klaar om je coaching te geven naast je baan. Tijdens ons opleidingstraject krijg je de volledige ondersteuning om een expert in onderscheidend klantcontact te worden. En zit je in de laatste fase van het traject? Dan gaan we samen kijken naar je toekomst. Jouw wensen staan voorop!